Inloggen

Herfinanciering

Bent u afhankelijk van uw bank?

De mondiale crisis heeft een groot aantal ondernemers meer dan ooit een fikse uitdaging bezorgd als het gaat om de (her)financiering van werkkapitaal. De wereld is veranderd qua mogelijkheden die banken hebben of bieden bij het verschaffen van kredieten.

Leverancierskrediet

Stolwijk PietersBerg heeft echter de ervaring dat er meerdere wegen zijn die leiden naar financiële zekerheid. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht een deel van uw krediet onder te brengen bij uw belangrijkste leveranciers? Zij zullen u graag als klant behouden en hebben wellicht de mogelijkheid om op basis van goede afspraken – en tegen een eventuele kredietvergoeding – u de ruimte te geven die u nodig heeft. De adviseurs van Stolwijk PietersBerg koppelen een commercieel-zakelijke instelling aan kennis van financiën. Zij kunnen voor u onderzoeken welke leveranciers voor een dergelijke win-win-situatie in aanmerking komen en zullen desgewenst het proces van afspraken-maken voor u begeleiden.

Private investeerders

Een andere mogelijkheid ligt in het omvangrijke netwerk van Guus Pieters en Gerard Stolwijk. Hierin bevindt zich een groeiende groep private investeerders. Wanneer uw bedrijf een gezonde bedrijfsstructuur heeft, of wanneer er voldoende kansen zijn op succes, is het de moeite waard te onderzoeken of op deze basis (her)financiering mogelijk is.

Kennismaken of meer informatie?

Bel 0314 369 116